Ullpose…

20111218-141445.jpg

Lindis er nå blitt 9 mnd (!) og til nå har vi brukt nattpose fra IKEA til henne, med ullundertøy. Nå har vi jo vært ganske heldig med temperaturene frem til nå, men vi må vel regne med at det ganske snart blir en god del kaldere!
Igår hadde vi besøk av svigers, de kom på brytepizzamiddag og så lagde Trond Åge og faren negerboller, mens svigermor og jeg satt å skravla 🙂
Jeg nevnte for henne at vi har litt problemer med at Lindis blir kald om natta, hun har hatt 5 barn så tenkte det kunne være et triks eller to å lære 😀 Og det var det jammen!
Hun hadde sydd poser av ulltepper til barna da de var små, så nå har jeg funnet frem et ullpledd som har ligget lenge på bua – så får vi se hva jeg får til med det! Jeg vil helst at det skal være armer på posen, men det gjenstår å se om jeg får det til… Da blir nok dette prosjektet for jula 🙂

This entry was posted on 181514H Dec 2011 and is filed under Div. hobby, Lindis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply