Teppet er ferdig :-)

Nå er jeg akkurat ferdig med teppet! Det ble ikke så verst synes jeg 🙂
Det gikk fort og ble slik jeg hadde tentk det.

Jeg har brukt 3 nøster med Kitten-garn, noe som gjør at dette er et lett  og varmt teppe. Egentlig hadde jeg jo tenkt å telle masker, men sånn ble det ikke. Oppskriften er enkel! Jeg la opp 3 masker på pinne nr 7, strikket en omgang, deretter økte jeg med en maske i hver omgang (i maske nr to). Når jeg hadde brukt opp det første sorte nøstet strikket jeg på samme måte med halvparten av det grå nøstet, deretter minket jeg med en maske i hver omgang i siste halvdel av det grå. Og avsluttet med  det siste sorte nøstet.

Teppet måler ca 72 cm, kan hende det er litt lite, men jeg vet fra tidligere at dette garnet strekker seg ganske mye i bruk.

På denne måten kan jeg lett strikke flere tepper! Jeg liker at det er enkelt og går raskt 🙂

This entry was posted on 232201H Jan 2011 and is filed under Div. hobby. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Teppet er ferdig :-)”

  1. Sigrun Says:

    Imponerende! Du leder stort på meg med antall ferdigstrikkede ting… Det går mye tid på jobb om dagen,og mindre til å strikke- men snart skal jeg avspasere noen dager, og da skal du se det blir lagt ut bilde av et ferdig heimestrikka produkt også på min blogg! Ha ei god uke,og lykke til med prosjektene 🙂 Klem fra Sigrun

  2. Kathrine Says:

    Gleder meg til å se det du har laga!
    Klem til deg også 🙂

Leave a Reply