Sophie la Girafe

Denne har Lindis fått nå 🙂 Vi pakket den ut og tok den i bruk idag. Det ble suksess med en gang! Hun ligger å ser på den og skravler ivei! Er spent på å se om den fungerer så godt som det sies den gjør 🙂 Søt er den i allefall!
Historien om Sophie og hva som er lurt med henne:

Sophie la Girafe er en meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Hun så dagens lys i Frankrike i 1961 og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Det selges om lag 800.000 eksemplarer av denne herlige, lille sjiraffen årlig. 6 av 10 nyfødte franske babyer får sin egen lille Sophie i gave.

Hva er det som gjør at denne 18 cm høye frøkenen er elsket av både foreldre og barn?

Sophie er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser;

Syn

De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet.

Hørsel

Når barnet klemmer på Sophie avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.

Smak

Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer.  Sjiraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi (ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.

Føle

Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er meget god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.

Lukt

Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske.

This entry was posted on 181735H May 2011 and is filed under Lindis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply