Sjokolade med god samvittighet :-D

Idag kjøpte jeg ukebladet Allers, fordi jeg tenkte det var et blad som kunne passe til en del av våre kunder. Der fant jeg en liten notis fra Lommelegen som jeg likte godt!

“Spis sjokolade med god samvittighet

Sjokolade er sunt og inneholder bl.a. magnesium, kalsium, natrium og vitaminene A, B1, B2, D og E. I gamle dager ble sjokolade brukt som behandling for lidelser som tuberkulose, leversykdom, depresjon, gikt og jernmangel. Idag er ingen annen matvare så knyttet til skyldfølelse som den mørke delikatessen. Men nå er våre (kakao)bønner hørt!”

Fikk du lyst på sjokolade nå? Det gjorde jeg!

This entry was posted on 161114H Nov 2009 and is filed under Litt av hvert. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply