Oreokake

Oreokake
Himmelsk god kake!

Ca. 450 g Oreo Cookies  ( 3 pk )
100 g smeltet smør

2 pk. Tine kremost naturell (eller 1 pk Phildelphia 225 g)
2,5 dl melis

3,5 dl fløte
2,5 spiseskjeer sukker

1 pose Toro sjokolademousse
3 dl melk til moussen

1/4 del av oreo kjeksene legges for seg i seg i en skål og brekkes opp i småbiter.
4 kjeks spares til pynt på toppen.
Restene av kjeksen puttes i foodprosessor. Smelt smør, i en bolle og bland – klem utover en form, 24 cm.
Mix kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse.
Pisk fløte med sukker, og bland ca halvparten av den stivpiskete kremen  forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Legg kremen utover kakebunnen og deretter halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.

Lag sjokolademoussen i henhold til pakningen!
Rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time.
Legg et lag med krem på toppen til slutt, og pynt eventuelt med flere kakesmuler eller pynt med sjokoladesaus!

La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer, og aller best blir den om den får stå et døgn før man skjærer rundt kanten og løsner formen og spiser! 🙂

This entry was posted on 171814H Sep 2008 and is filed under Oppskrifter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Oreokake”

  1. utv boomless sprayer Says:

    I was curious if you ever thought of changing the structure of your website?

    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people
    could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only
    having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?

  2. atomixx limitless Says:

    Good blog you have got here.. It’s difficult to find excellent writing
    like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you!
    Take care!!

Leave a Reply