Myke karameller…!

(Bildet er lånt fra det søte liv)

3 dl kremfløte
50 g smør
3 dl sukker
1 1/2 dl ly sirup
1 1/2 ss vaniljesukker ( bruker du vaniljeekstrakt blir det enda bedre! Feks. den fra Wilton)

Form 16 x 20

Kokes i minimum 1 time.
Ikke røres i før etter at det har begynt å synke.
Karamellene er ferdig når du kan slippe en dråpe karamell i en skål kaldt vann uten at vannet blir grått 🙂
Det er lurt å pakke inn karamellene i cellofan, ellers har de lett for klistre seg sammen. Kan deles i store biter og legge bakepapir i mellom og heller dele opp i små biter når en skal ha. Jeg pleier å oppbevare de i kjøleskapet.

This entry was posted on 192256H Dec 2011 and is filed under Jul, Oppskrifter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply