Mari Mekko dynetrekk

Dette stoffet har ligget lenge! Jeg skulle egentlig bruke det til liftgardiner, men innen jeg fikk gjort det hadde jeg flyttet, så da ble det bare liggende i en kasse. Helt til nå. Nå ble det dynetrekk til Lindis! Artig og enkelt 🙂 Enda er det nok til ett til, spørs om det hadde vært en fin julegave til noen. I tillegg er det nok til noen løpere også, så vi får se hva det blir 🙂 Artig å få brukt det, og artig at jeg fikk det til! Kuleste dynetrekket jeg har sett i allefall 😀

This entry was posted on 102224H Nov 2011 and is filed under Div. hobby. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Mari Mekko dynetrekk”

  1. Anikken Says:

    Utrolig tøft!! Så artig at du fikk det te 🙂

Leave a Reply