Kontor!

kontor

Da er vi igang igjen! Nå er det kontoret som står for tur. Vi startet på onsdag, og bestemte oss for at i løpet av helga skulle det være ferdig. Trond Åge savner datan sin og jeg gleder meg til å få en hobbykrok! Vi la nytt gulv på onsdag, lett som en plett 🙂 På torsdag kjøpte vi maling, og da gikk det litt fort i svingene når vi bestemte oss! Vi hadde på forhånd bestemt at vi skulle ha en lys lime på en vegg og lys farge ellers på veggene. Valget falt på grønn “spire” og lys “marengs”. Ble litt overrasket da jeg begynte med den lyse, den var jo rosa! Perfekt! Så da ble det to vegger av hver 🙂
Nå er veggene ferdigmalt, mangler bare et strøk til i vinduskarmene! I morgen blir vinduene ferdig og gulvlistene kommer opp, og så er det bare å få ting på plass! Da blir det etterhvert litt bedre plass på soverommet også!

This entry was posted on 152009H Jan 2010 and is filed under Vårt nye hjem. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply