Kathrines gulrotkake

Kathrines gulrotkake

8 dl sukker
6 dl soyaolje
8 egg
10 dl hvetemel
4 ts natron
4 ts bakepulver
2 ts salt
4 ts kanel
1 kg revet gulrot

Glasur:
3 pakker kremost naturell
100 g romtemp. smør
4 ts vaniljesukker
750 g melis (ca)

Sukker og olje vispes til det er lett kremaktig. Ha i ett egg om gangen.
Bland i det tørre. Tilsett gulrøtter til slutt. Stekes på nederste rille,
i stor langpanne,
175 grader i ca 1 time.
Til glasuren røres osten myk med smør. Rør inn vaniljesukker og melis og
smør et tykt lag glasur på kaken.
1/3 av oppskriften er passende til rundform.

This entry was posted on 171143H Sep 2008 and is filed under Oppskrifter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Kathrines gulrotkake”

  1. Lone Says:

    Bra

Leave a Reply