Jakke strikket i ett stykke :-)

Da er det på`n igjen 🙂
Her har jeg lagt opp 68 masker på rundpinne – jeg bruker rundpinne fordi jeg synes det er bedre enn lange pinner – og har strikket en omgang.  Det er venstre frontsykke man begynner med. Nå er det bare resten igjen 🙂

Da er venstre forstykke ferdig 🙂 Her har jeg også hatt maskene over på hjelpepinne og kuttet den tråden jeg strikket med, og til slutt lagt opp nye masker slik at armen blir slik den skal 🙂
Det var her jeg gjorde feil første gangen, da la jeg opp innimellom maskene på rundpinnen og det ble ikke rett, for da ble ikke armen så lang som den skulle. Og så er det nå når du begynner på arma at du må huske at skal fortsette med de 8 pinnene HELE veien, det var det jeg ikke gjorde første gangen!

This entry was posted on 251641H Feb 2011 and is filed under Div. hobby, Litt av hvert. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply