I <3 U - genser fra Pickles

Da er den til slutt, endelig, blitt ferdig!
Dette ble en genser til besvær! Oppskriften fant jeg på Pickles. Fikk lyst til å strikke den med en gang jeg fant den 🙂
Den er gratis i str 2-4 år, og det syntes jeg passet bra, så kunne Lindis ha en genser jeg har strikket neste høst. Syntes det virket som en god plan jeg.
Jeg dro på Jens Hoff og kjøpte garn, endte opp med Dahle Hegre. Jeg kjøpte 8 nøster, 6 grå og 2 lilla og prisen ble 240,-.
I oppskriften strikkes det med dobbel tråd og på pinne 5.  Det garnet jeg valgte var så tykt at det holdt med en tråd, strikket på pinne 5 og måtte legge opp litt ekstra masker for at det skulle stemme i forhold til hvor stort det skulle bli.  Jeg var ivrig og det gikk unna som bare det! På noen få kvelder var det gjort! Da jeg skulle strikke på armene syntes jeg de kanskje var litt smale, men fortsatte likevel. Det gikk overraskende greit å strikke hjertene! Fikk lyst til å strikke mer mønster nå 🙂
Så var vi kommet så langt at jeg hadde felt av og Lindis kunne prøve den. Da fikk jeg jo se at den var altfor liten… Eller, den var ikke for liten til henne, men den var trang i armene, passende i kroppen og for stor over brystet. Såh… Da ble det å rekke opp alt og starte på nytt! Nå er den nok en gang ferdig og nå synes jeg den ser mer ut som str 4 år enn 2 år, for å si det sånn! Men det har jo ingenting å si 🙂 Håper bare at den er riktig i forhold til lengde på armene nå! Spørs om jeg får låne ei lita jente å prøve den på en dag 🙂
Skal etterhvert strikke en til meg også, men det blir i tynnere garn!

Her er den første jeg strikket. Litt smal i armene…

Og her er den siste. Sånn blir den nå, uansett. Hehe

 

This entry was posted on 220011H Nov 2011 and is filed under Div. hobby, Lindis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply