Hva skulle man gjort uten Facebook…?

Jeg oppdaget ganske raskt etter at Anette ble født at det ville bli behov for ei vogn med plass til begge jentene. Og siden det er vinter ville jeg også få behov for en vinterpose til.
Jeg har mange venner som har store barn så det jeg gjorde var å spørre i statusen om noen hadde vogn og pose å selge meg. Og det skulle vise seg å være kjempelurt! Ei venninne fra ungdomsskolen hadde ei tvillingvogn jeg kunne få, og ei jeg jobber sammen med hadde en lammeskinnspose. Begge deler funker helt supert, og begge deler fikk jeg! siden jeg driver litt med Tupperware har jeg en del av det så jeg ga bort litt av det som betaling da 🙂 Facebook er flott, det kan brukes til så mangt 🙂

20121222-194358.jpg

20121222-194433.jpg

This entry was posted on 171855H Dec 2012 and is filed under Lindis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply