Hjemmelaget gryterett med kjøttdeig

Her i huset har vi som mål å bruke minst mulig ferdigmat, både fordi det ikke er så sunt, men også fordi hjemmelaget smaker bedre.
For noen dager siden fikk jeg lyst til å lage hjemmelaget gryterett. Vanligvis pleier jeg å Google, og da ender jeg opp på matprat. Denne gangen fant jeg ikke noe, så da måtte jeg finne på selv 😀
Resultatet ble i grunnen ikke så verst om jeg skal si det selv! Vi er 2 voksne og ei på 2 år, her holdt maten i to dager, vi spiste godt begge dagene alle sammen.

Her kommer oppskriften:
2 store sjalottløk
2 fedd hvitløk
3 store champingnon
1 boks hakkede tomater
1 boks matfløte
1/2 paprika
1 pk kjøttdeig
1 terning kjøttbuljong
1 ts sukker

Maizena
Vann

Salt
Pepper
Chili explosion pepper

Pasta/ris
Brød

Fres løken i kasserollen, ha deretter oppi champingnon og så hvitløk.
Tilsett tomater og paprika. For å få sausen klumpfri bruk stavmikser.
Tilsett matfløte og buljong (bland den ut i vann og ha det oppi kasserollen).
Ha i “litt” vann, ca 4 dl.
Spe med Maizena til du har riktig konsistens.
Stek kjøttdeig og tilsett denne.
Smak til med salt og pepper og evt annet krydder du liker.

Kan serveres med både ris og pasta og evt brød.

20130426-230945.jpg

This entry was posted on 262307H Apr 2013 and is filed under Oppskrifter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Hjemmelaget gryterett med kjøttdeig”

  1. svanhild Says:

    Den gryteretten var aldeles nydelig ..noe av det beste jeg har smakt …

Leave a Reply