Heldressen har fått knapper :-)

Dro til byen idag, ens ærend for å kjøpe knapper til denne dressen 🙂
Jeg GIKK ned til byen (!), i skikkelig lummert vær – så det ble godt og varmt på turen. Jeg brukte en app som heter “sportstracker” og fant ut det var 13 km å gå. Trond Åge henta oss i byen etterpå!
Jeg gikk til M.Sommer for å finne knapper, hadde egentlig bestemt meg på forhånd for hvordan de skulle se ut, men det ble nesten vanskelig å velge! Sååå utrolig mange ulike knapper!  Turen går dit etter neste prosjekt også! Neste gang jeg er der skal jeg ta bilde så dere får se, en hel vegg med knapper nesten fra gulv til tak!

This entry was posted on 272131H Jun 2011 and is filed under Div. hobby. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply