Gobokens vuggeviser…

Vi er, som sikkert veldig mange andre foreldre, medlem i bokklubben Goboken. Derfra fikk vi nylig en pakke som inneholdt sangbok og cd. Disse to hørte sammen og het “Mine vakreste vuggeviser”. Fine sanger og flott bok. Helt til du skal synge sammen med cd og se i boka… For i boka er det nemlig bare ett vers av hver sang! Det synes jeg var ganske teit når sangen feks hadde 5 vers… Så da sendte vi boka i retur, å så laga jeg ei bok selv i stedet – med hele teksten! Nå er den ferdig og jeg har kost meg med å lage den, så da var det ikke så dumt likevel 🙂

 

 

 

 

This entry was posted on 192130H May 2011 and is filed under Div. hobby, Lindis. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gobokens vuggeviser…”

  1. maria Says:

    Flink du er Kathrine:-) Artig for Lindis aa ha naa hun blir stoerre med den der! klem

  2. Kjerstin Says:

    Hei!
    Tusen takk for besøk i bloggen min!
    Jeg er selv ganske så grønn på sying, men klarer å knote til noen ting innimellom når jeg & symaskina er på talefot… Blonden på krabbeteppet la jeg mellom for- og bakstykke, som jeg sydde sammen på vrangen (la rette mot rette med blondem mellom) sydde nesten hele veien rundt, men lot det stå igjen en liten åpning slik at jeg fikk vrengt teppet. Resten sydde jeg fra retten. Lykke til med syinga =)

Leave a Reply