Front mot front 22.12.08

Det er ikke alltid det går som man planlegger før jul. Vi hadde alt klart vi, de siste julegavene skulle kjøpes inn på mandag 22. og ut på kvelden skulle vi bake de siste kakene før lillejulaften kom og vi kunne kose oss med å pakke inn gavene og levere de ut… Slik ble det altså ikke! Mandag 22. kl. 14.00 setter vi oss i bilen for å kjøre fra Heimdal til Migosenteret, for jeg hadde vakt fra 14.30. Noen minutter senere kommer en bil over i vårt kjørefelt og vi smeller midt i fronten på han. Resultat: Fire til sykehus etter kollisjon (adressa.no)

Vi må vel si at vi var kjempeheldige, tross alt. Trond Åge endte opp med brukket rygg, så nå må han gå med korsett i 3 måneder og jeg fikk 8 ribbensbrudd. Vi ble begge liggende en stund på sykehuset, Trond Åge til 24. og Kathrine til 26. Så nå kan vi endelig slappe av hjemme.  D.v.s. på Rydningen nå.

Vi var på byneset og rydningen på julaften, en koselig stund begge plasser. :-)

Våre, helt nye dekk! Våre helt nye dekk…!

Ikke våre....! Og ikke nye...! Ikke våre… Og ikke nye…!

This entry was posted on 272001H Dec 2008 and is filed under Bilder. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply