Bleiekake :-)

Før jul ifjor handla vi bleier til Lindis som skulle komme i mars. Vi sjekka litt på nett og fant ut ca hvor mye vi trengte i hver str, og så dro vi på bleieshopping! Det var jo tilbud, så vi betalte jo nesten ingenting for en pakke! Vi fylte bua! Nå når Lindis er 5 mnd viser det seg at det ble litt mange i Libero str 3. Faktisk så mye som 13 pakker for mye! Ikke noe problem tenkte jeg, da selger vi de 🙂 Og så kom jeg på at jeg skulle prøve meg på den nye amerikanske trenden som også har kommet hit, nemlig bleiekake. Vi solgte 11 pakker, med litt fortjeneste, og så brukte jeg to pakker på kaka.

Er ikke helt sikker på om den er ferdig enda, men dette er i allefall slik den ser ut nå 🙂
Nederst er det en bunn av stiv papp kledd med sølvfolie.  Så har jeg rulla bleier og hatt gummistrikk rundt. Siden de bleiene jeg brukte ikke er helt hvite, måtte jeg finne noe å ha rundt sånn at det så litt finere ut. Og da burde det jo være noe som er praktisk og som kan brukes til babyen. For en stund siden kjøpte jeg noen hvite håndduker på IKEA til 2,- stk som jeg skulle bruke på stellematta. Jeg hadde ikke tatt ibruk alle og de passet perfekt til å ha rundt bleiene. Så på det nederste laget er det brukt to slike håndklær og et silkebånd rundt. De små sommerfuglene er i papp og kun til pynt, mens de store er fra Ellos og har sikkerhetsnål bak. Jeg har flere slike, synes de er så fine å pynte opp med 🙂 Ikke så praktisk, men må jo ha litt pynt også 🙂

På det andre laget brukte jeg et babyteppe fra Kid for å skjule bleiene, og litt rosa organza for å holde det sammen 🙂
Mellom lagene har jeg brukt tre og tre grillspyd i tre, festet sammen med to gummistrikk – ett oppe og ett nede. Dette gjør at lagene holder seg sammen når man flytter på kaka.

På toppen ligger en søt liten wubbanubb-and 🙂 Også her brukte jeg et håndkle fra IKEA.

This entry was posted on 152134H Aug 2011 and is filed under Div. hobby. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply