2011

Da er nok et år snart over. Skjønner ikke hvor tida blir av!
I år er det ikke så vanskelig å komme på hva som har skjedd…! Det største som har skjedd i år, og i mitt liv forøvrig, er det at Lindis ble født!

Begynnelsen av året gikk med til å forberede seg så godt som mulig på at vårt lille mirakel snart var her! Vi gjorde klart rommet (selv om hun skulle ligge inne hos oss), kjøpte inn masse utstyr og klær 🙂 Jeg torde nesten ikke gå ut døra alene! Det var blankis over alt.
Jeg og Renate lagde til og med ferdig dåpsinnbydelser!

Den store dagen kom, jeg våkna kl 3 på natta med “murring” og fikk ikke sove mer. Trond Åge dro på jobb og jeg lå på sofaen og hadde ujevne rier 🙂 En times tid før han var ferdig på jobb måtte jeg ringe å si at jeg ville han skulle komme hjem 🙂 Vi ble allikevel hjemme noen timer til. Turen ned til sykehuset husker jeg svært lite av! Det kjentes ut som en eneste ri hele turen 😀 Det deilige var at da jeg ble undersøkt fikk jeg vite at jeg allerede var halveis, da gråt jeg av lettelse over å slippe å dra hjem igjen! Vi kom til sykehuset kl 18.45 den 11. mars, og kl 00.44 den 12. mars ble Lindis født. En uke før ultralydtermin, men akkurat på vår termin. Hun var 50 cm lang og veide 3640 gram. Akkurat passe stor! Og verdens nydeligste!!

De påfølgende ukene raste avgårde og 24. april skulle Lindis døpes. Trond Åge og Asbjørn lagde all maten, masse god tapas! Tror favoritten til Asbjørn ble maiskrem 😀 Lindis er så heldig å ha ei sprek oldemor, og hun var stolt gudmor denne dagen. Renate & Knut var faddere sammen med Beate & Arild. Selskapet hadde vi hos svigers, det ble en koselig dag.

Jeg har kost meg med å gå hjemme i permisjon. Lindis og jeg har vært mye sammen med de av mine venner som også har barn på omtrent samme alder. Lindis er så blid og lett å ha med å gjøre at det er ingen sak å ha henne med hvor det skulle være! Vi har vært en del i svømmehallen, det liker Lindis!
Fra 28. november var det Trond Åges tur til å gå hjemme med henne å kose seg 🙂 Han har permisjon til litt ut i februar.

Nå har vi feiret Lindis sin første jul hjemme hos oss på Flatåsen, sammen med mormor & morfar og tante Renate & onkel Knut. Det ble en koselig kveld for alle sammen tror jeg, med nydelig pinnekjøtt tilberedt av Trond Åge og masse flotte gaver!

Nå ser vi frem til 5. januar, når vi for første gang tar med Lindis på ferietur 🙂 Da drar vi en liten uke til Swindon i England hvor Trond Åges eldste bror med familie bor. Vi gleder oss til å treffe dem igjen, og til at de skal få møte Lindis!

 

 

Da er det bare å si: Riktig godt nytt år!!

This entry was posted on 311739H Dec 2011 and is filed under Året som har gått. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply