2010

20101018-w19d0-ul-1

Det er rart, sitter å tenker på hva som har skjedd det siste året. Min første tanke er at det ikke er så mye. Jeg føler at 2010 har vært et ganske rolig år. Likevel, når jeg tenker meg om, er det ganske mye som har skjedd, men grunnen til at det føles sånn er vel at det har vært vesentlig mindre dramatikk nå enn i de to foregående årene…

År 2010 startet slik det forrige sluttet, med fortsettelse av prøverør.  Vi hadde ett forsøk i februar og ett i april. Det ble nedtur begge gangene, men det føltes litt lettere fordi vi denne gangen hadde flere egg å ta av, også fordi vi visste hva vi gikk til denne gangen. Å så hadde vi ett nytt forsøk i juni. Vi dro på ferie til England, og mens vi var der tok vi testen som viste at jeg hadde et lite mirakel i magen!

Andre store begivenheter år 2010 har bydd på er at min lillebror ble pappa dagen før Trond Åges lillesøster gifta seg!

Etter sommeren har tida stort sett gått med på å forberede seg på det som skal skje i mars. Jeg var kvalm og trøtt de 3-4 første mnd – så de suste avgårded i døs på sofaen 🙂 Og når det gikk over ble det mer fokus på hva man trenger og vil ha i forbindelse med at babyen kommer. Og det er jo en del når det er første gang… I mellomjula dro vi på bleieshopping, det var jo priskrig på bleier, så vi fikk sikra oss en del pakker (nærmere bestemt ca 60 pakker…).

Nå er det nyttårsaften og den skal vi feire sammen med et vennepar som ble foreldre like før jul.
Godt nyttår alle sammen!

This entry was posted on 311157H Dec 2010 and is filed under Året som har gått. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply