2008

img_0102Nå som 2008 går mot slutten begynner en å tenke på hva som har skjedd dette året. Det har vært innholdsrikt og lærerikt på så mange måter!

Det startet ikke så bra, jeg så ikke med stor glede frem til å bli 30,  men det ble en koselig dag sammen med familien.  Det føltes verst noen uker før 🙂
Noen uker etter kom en stor opptur! Jeg var medlem på Match, og der begynte jeg å prate med Trond Åge! Vi pratet i timesvis! Vi møttes den 23.02.08, og siden den dagen har vi vært sammen.  Han er det beste som har skjedd meg 🙂 Og jeg gleder meg til vi gifter oss 22.08.09!
Fra denne dagen var alt rosenrødt en lang periode 🙂 Vi dro til England på sommerferie og hadde det kjempefint! Masse shopping, og masse tid som kjærester 🙂 Vi koste oss på Grease-musical og var på kjempehyggelig (!!) besøk hos Rune og Maria.
Så ble Trond Åge syk og måtte operere bort en kul på halsen.  Ei grusom uke gikk vi å ventet på svaret:  Legen sa det kunne være lymfekreft!
Det var helt himmelsk å få vite at det ikke var det!!!  (Vi vet enda ikke hva det er, men så lenge det ikke er kreft…!)
Så kom ei fin tid, vi koste oss med juleforberedelsene.  Vi bakte og pyntet og gjorde det koselig hjemme. Vi gledet oss til mellomjula, da skulle vi begge ha en del fri. Vi skulle ha late dager og være sammen med familie og venner.
De to siste dagene før julaften var fullspekket med  planer, det var mye som skulle gjøres. Og vi gledet oss, pakke inn gaver, rydde og vaske det siste, kjøpe og pynte juletre og levere ut gaver…… Men først skulle jeg på jobb den 22.  Det ble store endringer, men det endte godt denne gangen også! Vi har vært ufattlig heldige to ganger nå!

Vi håper at vi med dette går inn i et år som ikke har så store ytterpunkter!

This entry was posted on 311154H Dec 2008 and is filed under Året som har gått. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “2008”

  1. Renate Says:

    ho ho ho søtingan 😀

Leave a Reply