Å strikke….

…med bambuspinner er mye bedre enn å strikke med pinner i metall!
Nå har jeg akkurat starta på en babyjakke, veldig spent på om jeg klarer det! Det skal være enkelt, det er en oppskrift fra boka “myk start”, så får vi se da om det stemmer… Gikk jo fint med teppet fra samme bok i allefall.

This entry was posted on 191539H Feb 2011 and is filed under Div. hobby, Litt av hvert. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Å strikke….”

 1. Sigrun Says:

  Hei, Kathrine
  Jeg er snart ferdig med strikkedressen i brunt og offwhite- slike prosjekt tar dessverre myyye lengre tid enn jeg tenkte meg.. Den jakka som du strikker i ett stykke virker utrolig smart. Er det mulig å få oppskriften..?

  God helg!
  Klem fra Sigrun

 2. Kathrine Says:

  Ja, her i huset blir det ikke starta på slike typer strikkeprosjekt… Hehe. Det er ikke før nå i det siste at jeg har prøvd meg på å strikke etter mønster, så vi får se hvordan det går! Sender deg oppskrifta på mail jeg 🙂 Anbefaler virkelig denne boka “myk start”, det er bare enkle oppskrifter i den, men har man mer erfaring kan man sikkert enkelt gjøre det mer avansert selv…
  Gleder meg til å se dressen du har strikket!

Leave a Reply