1. søndag i advent

adventstake

Igår var vi nede i kjelleren og henta opp julepynten, det har blitt noen kasser etterhvert! Men ifjor var jeg så flink når jeg pakka den bort at jeg la adventspynten i en kasse for seg, det var lurt 🙂 Og så er jeg så glad for at jeg har vært så lur å investere i skikkelige plastkasser.
Nå har vi hengt opp de røde Gislegardinene fra Kid, og adventstjernene 🙂 Kjøpt oss lys og hengt opp på verandaen har vi også gjort, stemning her nå ja 🙂  Verandalysslyngen var det mannen som ville ha, og da ble det med led-lys. Noe jeg ikke er like begeistra for siden det er blått…

This entry was posted on 281328H Nov 2010 and is filed under Jul. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply